Friday, August 1, 2014

Raw cranberry cake























עוגת חמוציות, קשיו ולימון Raw

לבסיס:
2 כוסות קשיו (לא קלוי)
1/2 כוס מיץ מלימון טרי
1/4 כוס מייפל
2 כפות סילאן
1/3 כוס שמן קוקוס
1 בננה קפואה
1 כפית תמצית וניל


מערבבים את כל חומרי הבסיס בבלנדר, משטחים בתבנית ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
ביינתים מכינים את השכבה העליונה.

השכבה העליונה:
2 כוסות של חמוציות טריות (לי לא היו חמוציות טריות אלא מיובשות וזה יצא מצויין!)
כף סילאן/3-4 תמרים
1 בננה קפואה


מערבבים את כל החומרים בבלנדר, שופכים מעל הבסיס שהכנו ומחזירים למקפיא ללילה.
את העוגה הזו הכנתי בתבנית פאי נשלפת ארוכה 35 ס"מ x ס"מ 13 כמו במתכון הזה.


5 comments:

  1. הי,
    האם יש צורך בהקפאה?
    תודה,
    הדס

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי הדס, כן, תיקנתי גם במתכון :))

      Delete
  2. במה אפשר להחליף את הבננה? תודה

    ReplyDelete
    Replies
    1. לא חייבים לשים, ייצא טעים גם בלי :)
      אפשר לשים גם עוד סוגי אגוזים בבסיס.

      Delete
  3. היי שרה, כמה חתיכות יוצאות פחות או יותר? תודה מאיה

    ReplyDelete