Monday, July 28, 2014

Pea and tahini spread





ממרח אפונה וטחינה טעים טעים של אפרת האהובה מ אז מה את עושה כל היום.
מולי נחו להן גם שתי שיני שום וכמה אגוזי מלך אז הוספתי גם אותם לעירבול.
כמו כן, הוספתי עוד כף שמן זית כי אני מאוד אוהבת :))


כוס אפונה מבושלת
3 כפות טחינה גולמית איכותית
כף וחצי מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן אגוזי מלך
2 שיני שום קטנות

שמים את האפונה במעבד מזון
ומוסיפים את כל שאר החומרים
מעבדים כדקה עד שנהיה ממרח אחיד
טועמים ומוסיפים מלח-פלפל-לימון לפי הצורך


2 comments:

  1. לאן נעלמת??????????? מיד מפעיל את הפוד פרוססור

    ReplyDelete