Thursday, November 21, 2013

Sweet Potato & Zucchini Pasta


פסטה פפרדלה מרצועות בטטה וזוקיני.

1 בטטה
1 זוקיני
1 בצל סגול
2 שיני שום
שמן זית

תיבול:
שום ומלח גס

אפשר לתבל בסגנון אסייתי - שמן שומשום, סויה, סילאן
אפשר לתבל במתיקות - קינמון וסילאן
אפשר לתבל רק עם מלח גס ולפזר מעל ממרח פסטו
בקיצור, הכל הולך.

קולפים את הבטטה, חוצים אותה בצורה שתהיה נוחה לקילוף עם קולפן וקולפים אותה לרצועות רחבות.
קולפים את הזוקיני גם בעזרת קולפן רגיל לרצועות רחבות.
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבטטות, מבשלים עד שהן מתרככות מעט ורק אז מוסיפים את הבצל (חתוך גם הוא לרצועות דקות) ואת הזוקיני. את השום מוסיפים לקראת הסוף, אני כתשתי אותו ואז ערבבתי טוב בתוך המנה.
 

4 comments:

  1. נראה טעים ופשוט, תודה

    ReplyDelete
  2. זה נראה מצוין!
    אפשר להכין מראש ולחמם?
    להוסיף את התיבול רק לפני ההגשה?

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי מרב! אפשר בהחלט להכין מראש ואז להקפיץ כמה דקות ולהוסיף את התיבול לפני ההגשה.
      בעיקרון המנה היא גם ככה די מהירה להכנה, הירקות מתרככים מהר אז לבחירתך :) בתאבון.

      Delete