Sunday, November 3, 2013

Basbousa Stars!



עוגת קוקוס-תפוזים שמזכירה מאוד במרקם ובטעם את עוגת הסולת-בסבוסה.
מתכון מעולה של חברתי השפית האהובה, הילה שגב.

המצרכים (לכ-8 תבניות מאפינס כוכבים כמו בתמונה בגודל 10x10 ס"מ /תבנית אינגליש קייק):
3/4 כוס רסק תפוחים טבעי כוס שמן זית או 3/4 כוס שמן קוקוס כוס מיץ תפוזים סחוט טרי כוס קמח כוסמין מלא כוס סולת מלאה כוס קוקוס טחון 3/4 כוס סוכר חום שקית אבקת אפיה קמצוץ מלח

מערבבים את כל היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הרטובים.

אופים כ 20 דק' (תלוי בתבנית/בתנור...להתחיל לבדוק אחרי רבע שעה..) בחום של 180-200.







No comments:

Post a Comment