Sunday, November 17, 2013

Pesto Avocado-Pistachio


פסטו אבוקדו-כוסברה-בזיליקום ופיסטוק חלבי.
המרקם של הפסטו הזה הוא קרמי ואוורירי יותר מפסטו רגיל אבל אפשר גם להכין אותו
עם יותר אגוזים ושמן זית ולתת לו את המרקם המחוספס. 
מושלם למריחה על לחם ולדעתי רצוי לאכול אותו מיד לאחר ההכנה או עד יום אחרי.

המצרכים לצנצנת די סטנדרטית של ממרחים כמו בתמונה.
בבלנדר/מעבד מזון:
1 אבוקדו
1/2 כוס פיסטוק חלבי (לא מומלח)
1 שן שום גדולה
1 כוס עלי בזיליקום
1/2 כוס עלי כוסברה
1/4 כוס שמן זית בכבישה קרה
1/כפית מלח גס הימאליה






6 comments:

  1. הכנו, מרחנו, נהנינו.
    נגמרו הפיסטוקים אז הלכנו על צנוברים בכל זאת בתגבור אגוזי מלך. אי אפשר לומר שיצא רע....חחחחח

    ReplyDelete
  2. הכנתי ויצא ממש ממש טעים. מרקם חלומי וטעם עוד יותר, תודה :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. איזה כיף :)) שמחה לשמוע (לקרוא)

      Delete
  3. שימוש באמצעות מעבד מזון נותן לנו תערובת טעמים עשירה ומזינה

    ReplyDelete
    Replies
    1. אכן כן :) וגם בבלנדר זה אפשרי

      Delete