Monday, August 12, 2013

Spinach & carrot salad


























המצרכים: 2 גזרים, חופן עלים 
תרד חי, חופן שעועית מש מונבטת, בצל ירוק קצוץ דק  ואבוקדו אחד.

את הגזרים חיתכו בעזרת קולפן ג'וליאני ואת התרד חיתכו לרצועות דקות,
הוסיפו בצל ירוק וקוביות קטנות של אבוקדו.

תבלו את הסלט בשמן זית, מיץ מלימון אחד, מלח גס, פלפל שחור.
  !

6 comments:

  1. ניפלא. הכנתי היום 3 מתכונים שלך (סלטים) וזה ללא ספק היה המנצח. דווקא ממנו הכנתי מעט מדי, חוסל בשנייה.

    תודה על בלוג נהדר ומתוכנים פשוטים ומצולמים נפלא

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי אריה, שמחה שאהבת!
      תודה רבה רבה לך ובתאבון :))

      Delete
  2. היום חזרתי לסלט הזה. הפעם נעזרתי בטיפ מדהים ופשוט שקראתי אצל אורי צ'יזיק. אם את מכירה אותו אין מה להרחיב ואם לא ממש מומלץ לעיין קצת באתר שלו ובאני מאמין שלו - למרות שהוא לא מדבר על טבעונות דווקא יש דברים מאד מקבילים בתורת התזונה שלו.
    הטיפ הפשוט אומר שסדר התיבול הוא קריטי. מניסיוני הקצר זה ממש מדהים כמה שזה עובד. במיוחד כשמדובר בתיבול בסיסי של מלח/פלפל לימון שמן זית.
    מלח פלפל לימון יש לשים בהתחלה, לערבב ואז לחכות כמה דקות.
    רק אחר כך להוסיף את שמן הזית. זה מקפיץ את הטעם לשמיים. היות והסלט הזה הוא כבר בשמיים, זה מביא אותו ישירות לגן עדן

    ReplyDelete
    Replies
    1. מכירה את אורי (לא אישית) וזה נשמע כמו אחלה טיפ..אשים לב לסדר התיבול בפעם הבאה :))
      Heaven is a place on earth יום נפלא אריה!

      Delete
  3. אה...הנה הקישור
    http://www.mazon-izun.com/?page_id=6865

    ReplyDelete
  4. יצא מעולה! כולם אהבו.
    תודה על המתכון:)

    ReplyDelete