Sunday, August 18, 2013

Colorful Snow pea
























אפונת שלג מוקפצת.

המצרכים: 2 כוסות אפונת שלג, 4 שיני שום פרוסות דק, חתיכת ג'ינגר (בגודל שן שום גדולה אחת) פרוסה דק,
7-10 פטריות שמפיניון, 1 גזר חתוך לרצועות דקות, שמו זית להקפצה,1.5 כף שמן סויה, 2 כפיות שמן שומשום,
שומשום שחור, מלח גס.

שטפו את האפונה, קטמו את הקצוות ואדו למשך 3-4 דקות.
ביינתים, חממו שמן זית במחבת/ווק והקפיצו  את השום, הג'ינג'ר ואת הפטריות.
הוסיפו את האפונה המאודה, מעט מלח גס, שמן סויה ואת שמן השומשום והמשיכו להקפיץ לעוד 2 דקות.
פזרו מעל מעט שומשום שחור והגישו.

2 comments:

  1. וואו, זה נראה מדהים. אני חייבת לנסות :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. מנה באמת קלילה ומלאת טעמים!
      ספרי לי איך יצא... :)

      Delete