Tuesday, August 6, 2013

Carrot vanilla perfect raw cake













































מתוך המתכונים של Fully Raw 

אני עשיתי שינויים קטנים במתכון והמצרכים הטעימים (לכ-20 קוביות) הם:
לבסיס: 4-5 גזרים מגורדים בפומפיה, 8 תמרים, 2 כוסות אגוזי מלך, חתיכה יפה של ג'ינג'ר ,כפית קינמון.

לקרם נצטרך: 
כוס של מיץ תפוזים סחוט טרי, 8 תמרים, כוס קשיו, כפית תמצית וניל טבעית / 
אפשר לגרד מקל וניל טרי, כף סילאן/מייפל.

אם יש לכם מעבד מזון, זה יהיה מעולה בשביל להכין את הבסיס.
בשביל הקרם נשתמש בבלנדר.
פשוט ערבבו את המרכיבים בבלנדר ובמעבד המזון וכשהם מוכנים, שפכו את הקרם מעל הבסיס.

הניחו במקרר לפחות ל6 שעות 
 ♥ 


9 comments:

  1. הבלוג שלך מקסים!
    אבל ממש!!:)

    ReplyDelete
  2. תודה רבה אפרת!!
    בואי לבקר כמה שיותר :))

    ReplyDelete
  3. הכמויות במתכון הן עבור תבנית מלבנית באיזה גודל? תודה!

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי נילי, מתאים לתבנית אינגליש קייק.
      הקוביות שאני הכנתי ממש קטנות אבל זה לשיקולך כמובן :))
      תראי גם את המתכון בלינק שצירפתי, אולי תאהבי יותר את המתכון של כריסטינה.
      בהתאבון!

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ואם אין לי מעבד מזון? מה האופציה?

    ReplyDelete
  6. טוב, במקום מעבד מזון עשיתי גם את הבסיס בבלנדר (פלוס עבודת ידיים בקטנה) וניראה לי שיצא סבבה.
    בקשר לקרם - מזה הדבר המשגע הזה??? שילוב מדהים! מזל שיש אורחים מחר אחרת הייתי אוכלת את הקרם עם כפית!

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי ורד!
      גם אני הכנתי עם בלנדר :)
      והקרם אכן משגע! איזה כיף שאת נהנית שם..בתאבון!

      Delete
  7. אפשר לשים צנוברים במקום קשיו לקרם?

    ReplyDelete