Wednesday, August 28, 2013

Banana Tahini Shake



שייק בננה-תמר קלאסי בתוספת טחינה וג'ינג'ר.

המצרכים (לשתי כוסות)
2 בננות קפואות 
4 תמרים
חתיכה של ג'ינג'ר (בגודל של 2 שיני שום קטנות)
1 כפות טחינה
כוס מים (הוסיפו בהתאם לסמיכות שאתם אוהבים)
4 קוביות קרח

 

2 comments:

  1. היי :)
    הבלוג שלך מצא חן בעיניי.
    רק לאחרונה נכנסתי לענייני הטבעונות.
    שאלה-
    את קוביות הקרח לא גורסים בבלנדר, נכון? מוסיפים אותן לכוסות לאחר שהשייק מוכן.

    ReplyDelete
    Replies
    1. היי שרון! תודה :))
      את קוביות הקרח גורסים בבלנדר או לחילופין, את יכולה להקפיא את הבננות יום לפני.
      או שניהם :)

      Delete