Monday, July 22, 2013

Special Yummy Raw Cake


























לבסיס 2 כוסות שקדים, כוס קשיו, 8 תמרים, כוס שיבולת שועל, שתי כפות חמאת בוטנים(100% בוטנים)
 וכפית של תמצית וניל טבעית.
לשכבה השוקולדית 3 כוסות קשיו, 2 כפות אבקת קקאו, 4 תמרים, כפית תמצית וניל טבעית, 3 כפות שמן קוקוס מומס, בננה קפואה ו3כפות של מיץ תפוזים (סחוט טרי).

את שכבת הבסיס מכינים בבלנדר/מעבד מזון, ניצור עיסה דביקה ואותה נהדק לתבנית שבה אנו מכינים את העוגה. גם את שכבת השוקולד נכין בבלנדר/מעבד מזון ונשפוך אותה מעל הבסיס.
הניחו במקפיא לפחות ל5-6 שעות וזהו!

בתמונה אפשר לראות שלקחתי שתי פרוסות של עוגה, הנחתי אותן אחת מעל השנייה ובינהם שמתי פרוסות של בננה קפואה. מומלץ לעשות את זה מיד עם ההגשה.
אפשר גם כמובן להגיש רק שכבה אחת מקושטת בבננות קפואות.

נ.ב. גם אם לא תשתמשו במינונים שכתבתי, אני די בטוחה שהעוגה הזו תצא טעימה מכיוון שהמרכיבים שלה הם איכותיים וטעימים בנפרד וביחד.



No comments:

Post a Comment