Wednesday, July 17, 2013

The wonderful couple !



























כל מה שצריך זה קולורבי, סלק, קצת רוזמרין, שמן זית וטחינה.
פורסים את הקולורבי והסלק לחתיכות דקות ומערבבים בקערה עם שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין.
מכניסים לתנור (200 מעלות) ומוציאים כשהירקות מוזהבים ורכים.
(זה לא לוקח הרבה זמן מכיוון שהם חתוכים דק)

מכינים טחינה איך שאוהבים ומפזרים מעל.
כל כך טעים. בתאבון :)

4 comments:

  1. הי, האם צריך לקלף את הסלקים והקולורבי?

    ReplyDelete
  2. תודה.
    חלף זמן מה מאז השארתי את השאלה כאן. בינתיים, הכנתי לאחר שקלפתי .
    טעים נהדר.

    ReplyDelete
  3. תודה.
    חלף זמן מה מאז השארתי את השאלה כאן. בינתיים, הכנתי לאחר שקלפתי .
    טעים נהדר.

    ReplyDelete